Shoarmaschotel met sperziebonen

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)
  • 0xGedeeld
  • 6Porties
  • 5 minBaktijd
  • 35 minBereidingstijd
  • 0Wachttijd
Print recept

Shoarmaschotel met sperziebonen

Heerlijke overschotel met shoarma, sperciebonen en rosti


Ingredienten

Benodigdheden

Koekenpan/wok
Ovenschaal

Stap voor stap

  • Bak de shoarma zoals op de verpakking staat. Giet het vocht eraf als het gaar is.

    Verwarm de bonen.

    Zet de oven op 180 graden.

    Bak de Rosti zoals op de verpakking staat

    Doe alles in een ovenschaal en hussel het door elkaar. Strooi daarna de kaas er overheen.

    Verwarm in de oven zo'n 5 minuten. Als de kaas gesmolten is, is je gerecht klaar. 

     

    Eet smakelijk!