Mexicaanse wrap

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (3 / 5)
  • 0xGedeeld
  • 6Porties
  • 0Baktijd
  • 20Bereidingstijd
  • Wachttijd
Print recept

Mexicaanse wrap

Heerlijke wrap met allerlei lekkere groenten


Ingredienten

Benodigdheden

Hapjespan
Knoflookpers
Snijplank
Mesje
Vergiet
Theelepel

Stap voor stap

  • Hapjespan met boter en gehakt erin. Bak het gaar.

    Snij de ui en paprika en bak deze mee.

    Pers de knoflook. Snij de tomaten. Bak deze mee. Doe de paprika poeder erbij. 

    Doe de maïs en kidneybonen in het vergiet. En daarna in de pan. 

    Laat 10 minuten zachtjes koken. 

    Strooi peper en zout over het mengsel. 

    Warm de wraps op. 

    Bestrijk de wrap met zure room. Verdeel geraspte kaas en ijsbergsla over de wrap. Neem daarna een schep van het mengsel in het midden. 

    Eet smakelijk!